Kostentool (update december 2019)

De kostentool Stille Wegdekken is bedoeld voor wegbeheerders om snel een indicatie te krijgen wat de toepassing van stille wegdekken voor financiële consequenties heeft voor beheer en onderhoud.

Binnen de kostentool Stille Wegdekken kan de wegbeheerder zijn specifieke ervaring en inzichten op het gebied van onderhoudsregime en verwachte levensduur gebruiken om tot een op-maat advies te komen.

De kostentool heeft op dit moment een globaal karakter en gaat uit van algemene uitgangspunten. Een detailberekening kan gemaakt worden, maar vraagt een specifiekere berekening.

Dit is de vereenvoudigde versie van de kostentool. Klik hier voor de uitgebreide versie. Klik hier voor een beknopte handleiding.

REFERENTIE

Keuze deklaag
jaar
%
Groot Onderhoud
Na x levensduur
Kosten
Investeringskosten: / m2
Onderhoudskosten: / m2 / jaar

ALTERNATIEF

Keuze deklaag
jaar
%
Groot Onderhoud
Na x levensduur
Kosten
Investeringskosten: / m2
Onderhoudskosten: / m2 / jaar
Laatste update van kentallen:
Disclaimer: Deze kostentool is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De resultaten uit de kostentool mogen, mits een bronvermelding wordt gemaakt naar SilentRoads, vrijelijk worden gebruikt. De organisatie accepteert geen aansprakelijkheid wat betreft het gebruik en de resultaten van deze tool. Het gebruik is voor eigen verantwoordelijkheid.